пʼятниця, 04 листопада 2011 19:31

Футбольний матч у Росії закінчився бійкою

Футбольний матч у Росії закінчився бійкою

Матч між молодіжними командами "Терека" і "Краснодара" в російській футбольній прем'єр-лізі перервали через бійку, що виникла на полі, повідомляє "Інтерфакс". Зустріч проходила 4 листопада в Грозному.

На 73-й хвилині гри за рахунку 3:0 на користь "Краснодара" з поля був вилучений нападник цього клубу Спартак Гогнієв. Він отримав другу жовту картку за те, що втрутився в конфліктну ситуацію між гравцем "Краснодара" Євгеном Чернишовим і захисником "Терека" Шамілем Ашахановим, які також отримали по жовтій картці.

Після втручання Гогнієва і виник конфлікт, що закінчився бійкою. Що саме відбувалося на полі, неясно: за даними "Спорт-Экспресса", уболівальники "Терека" і співробітники охорони стадіону вибігли на поле і почали бити Гогнієва. Проте міністр з фізичної культури і спорту Чечні Хайдар Алханов спростував цю інформацію.

За словами Алханова, футболіста ніхто не чіпав. Міністр розповів, що після отримання червоної картки Гогнієв відмовився залишати поле і став ображати вболівальників і керівництво Чечні. "Після того як Гогнієв почав викрикувати нецензурщину і робити образливі жести, два вболівальника вистрибнули на поле, але були зупинені співробітниками поліції", - заявив Алханов.

"Гогнієв своїми, м'яко кажучи, хуліганськими діями затьмарив футбольне свято", - зазначив міністр, додавши, що футболіста гостей довелося "примусово" відвести в роздягальню. Представники ФК "Краснодар" поки ніяк не прокоментували інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний матч у Росії закінчився бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі