неділя, 17 липня 2011 13:46

Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Футболістки збірної Швеції вирвали перемогу у команди Франції в матчі за третє місце чемпіонату світу, який проходить в Німеччині.

Поєдинок, який відбувся в суботу в Зінсхаймі, завершився на користь шведок з рахунком 2:1. Рахунок на 29-й хвилині відкрила Лотта Шелін. Француженки змогли відігратися на 56-й хвилині, коли точним ударом відзначилася Елоді Томі, яка вийшла на заміну.

На 68-й хвилині скандинавки залишилися вдесятьох: червону картку отримала Жозефіна Оквіст. Однак це не завадило підопічним Томаса Деннербі виграти "бронзовий" матч - вирішальний гол на 82-й хвилині провела Марі Хаммарстрем, яка також вийшла на заміну.

Збірна Швеції вдруге стає бронзовим призером жіночого чемпіонату світу, який проводиться з 1991 року. Раніше третє місце вона займала саме на дебютному мундіалі. А в 2003 році вона стала другою.

У фінальному матчі ЧС-2011, який відбудеться 17 липня у Франкфурті, зійдуться дворазові чемпіонки світу американки і команда Японії, яка раніше ніколи не потрапляла в призи.

Зараз ви читаєте новину «Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі