понеділок, 22 квітня 2013 11:54

Форвард "Ліверпуля" пішов шляхом Майка Тайсона

Форвард "Ліверпуля" пішов шляхом Майка Тайсона
Суарес шкодує, що дав волю зубам. Фото: reuters.com

Одному з кращих футболістів чемпіонату Англії - уругвайському форварду "Ліверпуля" Луїсу Суаресу - загрожує дискваліфікація за укус суперника під час матчу. Раніше він вже відбував покарання за подібний проступок.

На 74-й хвилині матчу Прем'єр-ліги з лондонським "Челсі" (2:2) Суарес вчепився зубами в руку захисника "Челсі" серба Браніслава Івановича. Арбітр даний епізод залишив без уваги, незважаючи на апеляції серба, але Футбольна асоціація Англії найближчим часом займеться його розглядом.

"Шкодую про те, що трапилося. Приношу вибачення Івановичу і всьому футбольному світу за свою ганебну поведінку", - написав у своєму мікроблозі Twitter Суарес, гол якого на 7-й доданій хвилині дозволив господарям поля втікти від поразки.

Видання The Daily Mail порівняло "ганебний" вчинок Суареса з істерикою маленької дитини, у якого відібрали улюблену іграшку.

Уругвайський футболіст вже раніше відбував дискваліфікацію за укус суперника. У 2010 році він пропустив 7 матчів за подібний вчинок у матчі "Аякса" з "ПСВ".

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Ліверпуля" пішов шляхом Майка Тайсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі