четвер, 17 червня 2010 08:40

Форлан і Перрейра принесли Уругваю першу перемогу на ЧС-2010

Форлан і Перрейра принесли Уругваю першу перемогу на ЧС-2010

Збірна Уругваю здобула перемогу у своєму другому матчі групового етапу ЧС-2010. Увечері 16 червня південноамериканська збірна переграла господарів турніру команду Південної Африки з рахунком 3:0.

У складі переможців двічі відзначився нападаючий мадридського "Атлетіко" Дієго Форлан, який оформив перший дубль на чемпіонаті світу 2010 року. Свій перший гол Форлан забив на 24-й хвилині, вдало пробивши по воротах африканців з далекої відстані.

Другий гол Форлана став результатом порушення правил у штрафному південноафриканської збірної. Воротар Ітумеленг Кхуне сфолив на уругвайці, який увірвався в штрафний майданчик, після чого арбітр зустрічі призначив пенальті і вилучив порушника. Форлан впевнено реалізував одинадцятиметровий, відправивши м'яч у верхній кут воріт.

Нарешті, третій і останній гол у ворота ПАР провів Альваро Перрейра, який завершив атаку з участю все того ж Форлана.

Обігравши господарів турніру, Уругвай вийшов на перше місце в групі A, де також виступають Франція і Мексика. У першому турі групового етапу всі чотири учасника цієї групи зіграли між собою внічию.

Нагадаємо також, що раніше в середу відбулися перші матчі в останній групі - H. Збірна Чилі обіграла Гондурас (1:0), а чемпіони Європи іспанці несподівано поступилися Швейцарії (0:1).

17 червня свої другі матчі проведуть ще два учасника групи A (Франція - Мексика), а також представники групи B (Аргентина - Південна Корея, Греція - Нігерія).

ЧС-2010, груповий турнір, група A

ПАР - Уругвай - 0:2 (0:1)

Голи: 0:1 - Форлан (24), 0:2 - Форлан (80, пенальті), 0:3 - Перрейра (90 +5).

ПАР: Кхуне (Джозеф, 79), Гакса, Мокуна, Кхумало, Масілела, Дікгасой, Лечолоньяне (Морірі, 57), Тшабалала, Модісе, Мфела, Піенар (Джозеф, 79).

Уругвай: Муслера, Максі, Лугано, Годін, Фусіле (Фернандес, 70), Перес, Аревало Ріос, А. Перейра, Форлан, Суарес, Кавані.

Попередження: Піенар (6), Дікгасой (43).

Вилучення: Кхуне (77).

За матеріалами Лента.ру, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Форлан і Перрейра принесли Уругваю першу перемогу на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі