четвер, 15 серпня 2013 18:15

"Фоменко сказав тримати у голові матчі проти Сан-Марино та Англії" - Тимощук

"Фоменко сказав тримати у голові матчі проти Сан-Марино та Англії" - Тимощук
Тимощук побажав швидкого одужання травмованим гравцям збірної України ФОТО: facebook.com

Капітан збірної України Анатолій Тимощук прокоментував перемогу над Ізраїлем у товариському матчі з рахунком 2:0.

"Сьогодні збірна України сильно зіграла, а наш суперник, навпаки, слабо. Ізраїль був не готовий до нашої гри. Нам вдалося показати свої хороші якості і швидкості.

У нас було прагнення грати вперед. До нас приїхав хороший суперник, але клас збірної України вищий, тому ми і переграли суперника вчисту. Всі наші передачі були спрямовані на загострення, щоб показати хороший і змістовний футбол."

Збірна України зіграла з Ізраїлем без травмованих Гармаша, Ярмоленка, Хачеріді та Селіна.

"Футбол без травм неможливий. У деякій мірі позначилася відсутність наших травмованих гравців. Ми зіграли тим складом, який обрав тренер. Сьогодні було важливо перевірити свої сили і провести гру на рівні національної збірної. Хлопцям, які не змогли зіграти разом з нами бажаю швидшого одужання і повернення у загальну групу."

Гра з Ізраїлем стала дебютною для двох футболістів — Дениса Дедечка та Дмитра Хомченовського. Обидва вийшли на заміну після перерви.

"Нормальний дебют. У другому таймі команда продовжила створювати моменти. Гравці не розгубилися у цій атмосфері. Вони почуваються досить комфортно на тренуваннях і в побутовому плані. Можу їх тільки привітати з дебютом у сьогоднішньому матчі."

6 вересня збірна України зіграє у Львові із Сан-Марино, а 10 вересня протистоятиме Англії у Києві. Це офіційні поєдинки відбору на ЧС-2014.

"Сьогоднішня перемога — це позитивний момент. Але як сказав наш наставник, потрібно готуватися до наступних матчів і тримати їх у себе в голові. Вони є вирішальними для нас на шляху до Бразилії."

Додамо, що Тимощук вийшов у стартовому складі і був замінений після першого тайму.

Зараз ви читаєте новину «"Фоменко сказав тримати у голові матчі проти Сан-Марино та Англії" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі