четвер, 15 серпня 2013 13:39

"Дебютанти збірної України каші не зіпсували" - Ротань

Півзахисник національної збірної України Руслан Ротань відкрив рахунок у товариському матчі збірної України проти Ізраїлю. Футболіст відзначився на 29-й хвилині гри. Контратаку організували Марко Девіч та Едмар.

Зустріч завершилася перемогою українців з рахунком 2:0. Другий м'яч у ворота ізраїльтан провів Євген Селезньов на 71-й хвилині.

"Гра вийшла хорошою, а найголовніше, що ми відчули один одного, більше зігралися, - каже після матчу Ротань. - Ми провели хороший тренувальний матч для підготовки до осінніх поєдинків. Все-таки, ми десь у голові тримали офіційні зустрічі із Сан-Марино та Англією. Це будуть дуже важливі ігри для нас.

Тренер просив нас при втраті м'яча максимально швидко його відбирати і пресингувати. Ми старалися все це виконувати. Десь у нас це виходило, а моментами ні.

Гол? Дійсно, вся комбінація вийшла красивою. Вся команда добре спрацювала. Звичайно, на тренуваннях ми все це награємо."

Гра з Ізраїлем стала дебютною для двох футболістів — Дениса Дедечка та Дмитра Хомченовського. Обидва вийшли на заміну після перерви.

"Хлопці — молодці. Вважаю, вони добре дебютували, активно грали. Можна сказати, що каші не зіпсували."

Нагадаємо, збірна України займає третє місце у своїй відбірній групі на ЧС-2014. Попереду — Англія та Чорногорія.

Зараз ви читаєте новину «"Дебютанти збірної України каші не зіпсували" - Ротань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі