четвер, 15 серпня 2013 16:28

"Україна заслужила цю перемогу" - капітан збірної Ізраїля

"Україна заслужила цю перемогу" - капітан збірної Ізраїля
"Збірна України грала набагато краще, ніж ми" - Йосі Бенаюн ФОТО: Gazeta.ua

Капітан національної збірної Ізраїлю, колишній гравець англійських "Челсі" та "Ліверпуля" Йосі Бенаюн назвав перемогу України у товариському матчі заслуженою. Команда Михайла Фоменка обіграла ізраїльтян з рахунком 2:0. Голи забили Руслан Ротань та Євген Селезньов.

"Звичайно, ми провалили іспит, - каже Бенаюн Gazeta.ua після матчу. - Збірна України грала набагато краще, ніж ми. Це всі бачили. Українські футболісти дуже сильні. Я б порівняв вашу команду зі збірною Росії, з якою ми граємо в одній відбірній групі ("біло-голубі" програли домашній матч команді Капелло з рахунком 0:4).

Сьогодні ми не виглядали добре. Нам не вдалося зіграти у свою гру. Збірна України заслужила цю перемогу. Тепер нам потрібно розібрати свої помилки і в майбутньому намагатися їх уникати. Особливо у матчах відбору на ЧС-2014 проти Азербайджану та Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Ізраїлю відвідала Бабин Яр перед матчем з Україною

Ми можемо грати набагато краще, ніж ми це робили сьогодні. Спробуємо зробити це у найближчих поєдинках. Зрештою, єдина приємна річ, яка трапилося сьогодні — це програш збірної Росії від команди Північної Ірландії з рахунком 0:1. Зараз ми знаходимося дуже близько до росіян у турнірній таблиці (команди розділяє одне очко). Ми добре підготуємось до матчу у Санкт-Петербурзі і зіграємо краще, ніж проти України."

Обличчя збірної Ізраїлю зараз перебуває без клубу. Перед матчем з Україною 33-річний Бенаюн заявив, що скоро назве свою нову команду. На футболіста претендують англійські "Вест Бромвіч" і "Крістал Пелас" та іспанські "Хетафе" і "Реал Бетіс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти збірної Ізраїлю бігали за годинниковою стрілкою на "Олімпійському"

"Нічого не знаю. Англія або Іспанія. Одна з цих країн," - сміється Йосі.

Додамо, що Бенаюн розпочав матч на лаві запасних. Вийшов на поле на 73-й хвилині гри за рахунку 2:0 на користь збірної України.

Зараз ви читаєте новину «"Україна заслужила цю перемогу" - капітан збірної Ізраїля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі