вівторок, 12 травня 2009 11:54

Фінал Кубка УЄФА може пропустити ще один захисник "Вердера"

Автор: werdernews.files.wordpress.com
  Нальдо
Нальдо
Захисник "Вердера" Нальдо потягнув м"язи паху на тренуванні команди. Він не зіграє у найближчому матчі чемпіонату Німеччини проти ФК "Айнтрахт".

Скоріш за все, Нальдо не встигне відновитися і до фінального матчу Кубка УЄФА, в якому "Вердер" 20 травня зустрінеться з "Шахтарем".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у фіналі проти "Шахтаря", усі шанси не зіграти має й гравець національної збірної Німеччини Пер Мертезакер, який серйозно травмував зв"язки.

Під час півфінального матчу Кубка УЄФА між "Гамбургом" та "Вердером" (2:3) арбітр показав шість жовтих карток. Але нас зацікавлять дві з них...

На 41-ій хвилині жовту картку, яка не дає право зіграти у фіналі Кубка УЄФА в Стамбулі, отримав лідер і плеймейкер "Вердера" Дієго. Роль бразильця в команді складно переоцінити. Тільки в цьому матчі він відзначився першим голом і результативною передачею.

А на 90-ій хвилині зовсім необов"язкове попередження заробив португалець Уго Алмейда.

Таким чином, в нападі бременської команди у фіналі Кубка УЄФА на 99% зіграють перуанець Клаудіо Пісарро та швед Маркус Розенберг.

Gazeta.ua, Championat.ru

Зараз ви читаєте новину «Фінал Кубка УЄФА може пропустити ще один захисник "Вердера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі