субота, 12 вересня 2009 12:07

ФФУ визнала помилки арбітра у матчі "Арсенал" - "Закарпаття"

ФФУ визнала помилки арбітра у матчі "Арсенал" - "Закарпаття"

Претензії ФК "Арсенал" (Київ) до суддівства матчу 6-го туру Чемпіонату України з футболу "Закарпаття" - "Арсенал" підтверджені рішенням Експертної комісії Федерації футболу України від 11 вересня 2009 року.

Комісія у повному складі визнала такі помилки бригади арбітрів на чолі з Володимиром Сіренком (Сімферополь) (дослівне цитування):

на 32-ій хвилині матчу асистент арбітра Маньковський і арбітр Сиренко помилилися, зафіксувавши положення "поза грою" у футболіста "Арсенала" Хоміна і не зарахувавши забитий гол у ворота команди "Закарпаття";

на 81-ій хвилині матчу арбітр помилився, призначивши пенальті у ворота ФК "Арсенал";

на 81-ій хвилині арбітр Сиренко помилився, видаливши з поля футболіста "Арсенала" Реву за "фол останньої надії".

Таким чином Експертна комісія підтвердила грубі помилки Володимира Сиренко та його асистентів, які практично "зламали" гру і вплинули на її результат.

Прес-служба ФК "Арсенал" підтверджує, що керівництво клубу відстежуватиме подальший розгляд вирішення Експертної комісії у відповідних інстанціях ФФУ і наполегливо вимагатиме максимально жорстке покарання для суддівської бригади і конкретно Володимира Сиренко аж до усунення його від суддівства в українському футболі.

ФК "Арсенал" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «ФФУ визнала помилки арбітра у матчі "Арсенал" - "Закарпаття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі