пʼятниця, 24 грудня 2010 15:30

Фергюсон не повертатиме Бекхема в "МЮ"

Фергюсон не повертатиме Бекхема в "МЮ"

Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон заявив, що його клуб не збирається орендувати півзахисника американського "Лос-Анджелес Гелаксі" Девіда Бекхема, який багато років грав за "МЮ". Фергюсон підкреслив, що в його команду ще ніколи не переходив 35-річний футболіст. Про це повідомляє Sky Sports.

Чемпіонат Головної ліги футболу (MLS), в якій виступає "Гелаксі", почнеться в березні 2011 року. ЗМІ повідомляли, що в січні Бекхем має намір перейти на правах оренди в один з європейських клубів. Сам гравець сказав, що єдиний клуб англійської прем'єр-лізі, в якому він згоден грати - це "МЮ".

На початку 2009 і 2010 року Бекхем йшов з "Гелаксі"до італійського "Мілана". Граючи за цей клуб, в березні 2010 року Бекхем отримав важку травму, через яку надовго залишився поза футболом.

У клуб з Лос-Анджелеса англійський півзахисник перейшов у 2007 році з мадридського "Реала". За "МЮ" Бекхем виступав з 1993 по 2003 роки і шість разів став з цією командою чемпіоном Англії, а в 1999 році виграв Лігу чемпіонів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон не повертатиме Бекхема в "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі