пʼятниця, 24 грудня 2010 11:28

Перенесений матч "Челсі" - "МЮ" пройде наступного року

Перенесений матч "Челсі" - "МЮ" пройде наступного року

Перенесений матч чемпіонату Англії з футболу між лондонським "Челсі" і "Манчестер Юнайтед", швидше за все, пройде 1 березня 2011 року. У тому випадку якщо жодна з цих команд не вийде в 1 / 8 фіналу Кубка Англії, матч відбудеться 19 лютого. Про це пише видання The Daily Telegraph.

Матч "Челсі" з "МЮ"у 18-му турі першості країни повинен був відбутися 19 грудня 2010 року, але був перенесений через снігопад. На сайті прем'єр-ліги і офіційних сайтах клубів повідомлень про нову дату матчу поки немає.

У чемпіонаті Англії лідирує "Манчестер", який набрав у 16 матчах 34 очки. "Челсі", на рахунку якого 31 очко в 17 зустрічах, займає четверте місце.

Матчі 1 / 32 фіналу Кубка Англії, в яких "МЮ" зіграє з "Ліверпулем", а "Челсі" - з "Іпсвічем", відбудуться 9 січня. Ігри 1 / 16 фіналу пройдуть 29 січня. На 19 лютого заплановані матчі 1 / 8 фіналу, але якщо клуби з Лондона і Манчестера не дійдуть до цієї стадії турніру, вони можуть провести в цей день матч чемпіонату країни.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Перенесений матч "Челсі" - "МЮ" пройде наступного року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі