середа, 22 грудня 2010 10:40

Бекхем може стати одноклубником Тимощука

Бекхем може стати одноклубником Тимощука

Легендарний футболіст Девід Бекхем може продовжити кар'єру в Бундеслізі.

Бекхем і його представники зараз займаються пошуком команди для того, щоб хавбек продовжив виступи, поки в МЛС зимова пауза.

Девід має намір підтримувати ігрові кондиції, щоб не втратити шанс знову одягнути футболку національної збірної. В Європі на Бекхема попит як і раніше великий, ось і "Баварія", як інформує The Sun, не проти орендувати легендарного англійця.

Мюнхенський клуб може стати четвертим в списку європейських грандів, за які встиг пограти Девід, після "Манчестер Юнайтед", "Реала" і "Мілана".

У той же час керівництво "Гелаксі" не має наміру віддавати англійця в оренду і згодне лише на продаж. Бекхем не бажає викуповувати останній рік свого п'ятирічного контракту. "Гелаксі" чекає футболіста у своєму розташуванні вже в січні.

Нагадаємо, протягом двох останніх років Бекхем другу половину європейського сезону, виступаючи за "Мілан" на правах оренди, проте минулої весни в одному з матчів червоно-чорних він отримав серйозну травму ахіллового сухожилля, через що був змушений пропустити шість місяців на старті сезону в MLS.

За матеріалами Евро-Футбол

Зараз ви читаєте новину «Бекхем може стати одноклубником Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі