понеділок, 13 липня 2009 10:37

Фани "Динамо" ледь не влаштували бійку з міліцією

Фани "Динамо" ледь не влаштували бійку з міліцією

Якщо пригадати відомий роман Льва Толстого, то в Сумах на Суперкубку вистачало як війни, так і миру. Наприклад, перед грою уболівальникам безкоштовно роздавали пакетики з полтавським насінням. Причому, фани "Динамо", не дивлячись на те що продукт був географічно "ворожий", від нього не відмовлялися. "Ах ти моя киця!" - з радістю прийняв презент один з тих, хто проходив повз.

На жаль, не відмовилися київські ультрас і від можливості розім"яти свої кулаки. Коли міліція супроводжувала групу з декількох сотень чоловік на трибуну, один молодик з неї раптом почав розривати "коридор", спровокувавши на відмашку охоронця порядку. Кашкет останнього злетів у небо, в хід пішли поштовхи і борцівські захвати, але, на щастя, до мордобою не дійшло. Конфлікт розсмоктався. А новий спалахнув вже під час матчу у фан-секторі "Ворскли", який, до речі, кількісно був у два рази більшим за динамівський. Полтавці запалили петарду і на трибуни, як і слід було чекати, прослідували органи по "зачистці території".

До речі, по ходу матчу на трибунах не тільки запалювалася піротехніка, але і гаснуло освітлення. Стадіон неодноразово опинявся в напівтемряві, коли над однією з центральних трибун виходили з ладу майже всі (на око, близько 50) прожектори. Благо, до другого тайму недолік вдалося усунути.

Трибуни "Ювілейного", який вміщує 25 800 чоловік, відсотків на 20 опинилися не заповнені. Говорять, для багатьох сумчан квитки по 50-60 гривень виявилися непідйомними. Хоча парадокс: по 150 - розкупили. Місцеві переважно вболівали за географічно ближчу "Ворсклу". Хоча перед грою керівник сумського фан-клуба ДК запевняв у зворотному. А для більшої переконливості його супутниця сказала: "Полтава - ближче. Але маршрути до Києва ходять частіше".

За матеріалами Сегодня-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Фани "Динамо" ледь не влаштували бійку з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі