вівторок, 28 лютого 2012 16:59

Фанати "Зеніта" розмели футболки Аршавіна

Клубні магазини петербурзького "Зеніта" почали продаж ігрових футболок з ім'ям і 29-м номером капітана збірної Росії Андрія Аршавіна вже на ранок після оформлення оренди футболіста.

Перша партія футболок була виготовлена через кілька годин після оформлення оренди та з 10:00 суботи, 25 лютого, вони надійшли в продаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аршавін повернувся з "Арсеналу" в "Зеніт"

Першим покупцем нової ігрової форми у флагманському магазині "Зеніта" на Невському проспекті виявився шанувальник клубу з Нижньовартовська Ілля Слободний, який придбав її в подарунок другу. Всього за перші години роботи клубних магазинів в Петербурзі було продано кілька десятків нових футболок Андрія Аршавіна. Серед покупців виявилися як петербурзькі вболівальники, так і туристи з Фінляндії, Швеції та Латинської Америки, повідомляє "Ехо Петербурга".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венгер відправив Аршавіна в дубль

Як раніше повідомляв "Росбалт", одними з перших до повернення Андрія Аршавіна в рідне місто підготувалися торговці сувенірною продукцією. Фірмові зенітовські футболки з 29-м номером і прізвищем "Аршавін" вже заполонили магазини петербурзького клубу. І це при тому, що інформація про піврічну оренду футболіста трималася в секреті. Договір між петербурзьким "Зенітом" і лондонським "Арсеналом" був укладений за 40 секунд до закриття "зимового" трансферного вікна. До переходу в "Арсенал" Андрій грав у "Зеніті" під 10-м номером.

Нагадаємо, півзахисник "Арсеналу" Андрій Аршавін на півроку знову став гравцем "Зеніту". Оренда футболіста обійшлася "Зеніту" в один мільйон фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Зеніта" розмели футболки Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі