середа, 04 листопада 2009 11:57

Фахівці зробили прогноз на матч "Динамо" - "Інтер"

Фахівці зробили прогноз на матч "Динамо" - "Інтер"

Відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та італійським "Інтером".

Йожеф Сабо, екс-наставник "Динамо":

"1:1. Після перегляду останніх трьох поєдинків за участю киян у мене склалося враження, що "динамівці" знаходяться в невеликій ямі. Спостерігається певний спад фізичних кондицій гравців. Якщо це дійсно так, то я сподіваюся, що Газзаєв, як досвідчений тренер, зможе вивести команду з цього стану. Що стосується поєдинку проти "Інтера", то його результат має величезне значення для обох команд. Однозначно буде нелегко. Останні поєдинки італійського чемпіона показали, що підопічні Жозе Моуріньо, схоже, знайшли свою гру і зараз знаходяться у хорошому стані".

Анатолій Дем"яненко, екс-наставник "Динамо":

"1:0. Безумовно, це ключове протистояння для обох команд. Після цього матчу багато що може прояснитися в нашій групі. Перемога будь-якій з команд в цій грі значно підвищує шанси на вихід в наступний раунд розіграшу Ліги чемпіонів. Гра буде важкою. "Інтеру" відступати нікуди - три матчі, три нічиї. Однозначно, італійці їдуть до Києва тільки за перемогою. Нашим гравцям необхідно продемонструвати найкращі якості і залишити всі сили на полі. Інакше складно буде розраховувати на позитивний результат. Думаю, що при відповідному настрої і віддачі динамівці можуть розраховувати на успіх".

Віктор Леоненко, екс-нападаючий "Динамо":

"1:1. У цій грі хотілося б побачити голи. На мій погляд, слабке місце зараз у нас напад - моменти є, а реалізація відсутня. Погано виглядає Мілевський, а Шевченку страшно не щастить, хоча він і дуже старається. Безумовно, нічия буде добрим результатом. Я ще перед першим поєдинком проти "Інтера" припустив, що буде дві нічиї. Команда Моуріньо сьогодні багато забиває - сім голів за два останні матчі. Тому головне, звичайно ж, не пропустити. Природно, на цей матч хлопці повинні серйозно настроїтися. А взагалі мені подобається, що Газзаєв потихеньку починає привертати до основного складу молодих гравців і, можливо, деяких з них ми побачимо в даній зустрічі".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Фахівці зробили прогноз на матч "Динамо" - "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі