четвер, 03 грудня 2009 08:43

Євро-2012. Між Україною та Польщею можуть ввести безвізовий режим

Євро-2012. Між Україною та Польщею можуть ввести безвізовий режим

На час проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році між Україною і Польщею може бути введений безвізовий режим. Про це заявив Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник на зустрічі з Міністром спорту Польщі Адамом Гершем.

Зокрема, Васюник заявив, що на наступному засіданні українсько-польського комітету, яке відбудеться в січні за участю прем"єр-міністрів двох країн, розглядатимуться питання не тільки підготовки інфраструктури, але і питання візової співпраці, розвитку прикордонних пропусків на українсько-польському кордоні.

Віце-прем"єр-міністр відзначив, що розглядаються різні варіанти візової співпраці - від можливості перетину кордону за наявності квитка на футбольний матч до введення на час чемпіонату безвізового режиму.

Крім того, Васюник повідомив, що в рамках візиту польської делегації до Києва 14 грудня цього року, коли представлятиме логотип чемпіонату, будуть також проведені консультації з реалізації фінансових гарантій, наданих УЄФА обома країнами. Також, за його словами, фінансова ситуація і підготовка об"єктів до Євро-2012 на території України дозволяють сподіватися, що право приймати чемпіонат отримають всі чотири українські міста.

Нагадаємо, раніше на Наглядовій раді УЄФА Віце-прем"єр-міністр заявив про те, що Україна готова вчасно підготувати чотири міста - Київ, Донецьк, Харків і Львів - до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За матеріалами News.Liga.Net

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Між Україною та Польщею можуть ввести безвізовий режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі