вівторок, 14 липня 2009 10:49

Катерина Бондаренко їздить на змагання з собачкою (ФОТО)

Автор: sapronov-tennis.org
  Катя Бондаренко з Принцесою
Катя Бондаренко з Принцесою

Після парного фіналу в Будапешті сестри Олена і Катерина Бондаренко перебралися на змагання до Праги, де вже в першому колі зіграють один проти одного. До Чехії наші тенісистки відправилися не одні, а з пасажиром. Молодша Катя на турніри тепер їздить з маленькою собачкою.

"Собаку породи чіхуахуа Катя купила на Ролан Гарросі і возить тепер Принцесу скрізь з собою, - розповіла мама тенісисток Наталія Володимирівна. - В Олени теж є собачка - йоркширський тер"єр Емілі. Олена також його возить на змагання, але зараз тер"єр трохи захворів і залишився вдома. Та і взагалі, у дочок з дитинства любов до тварин. Удома ще три собаки живуть, а також рибки, хом"як, морська свинка, шиншила, дві папуги і два кролики... У нас великий зимовий сад, так що всім місця вистачає".

До речі, вчора WTA опублікувала новий рейтинг-лист. Олена піднялася на два пункти і зараз - 34-а, Катерина з 72-ої позиції перемістилася на 68-у. У лідерах, як і раніше, росіянка Дінара Сафіна, за нею американське сімейство Вільямс - Серена і Венус.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко їздить на змагання з собачкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі