пʼятниця, 10 липня 2009 18:07

Сестри Бондаренко познущалися із суперниць у півфіналі

Сестри Бондаренко познущалися із суперниць у півфіналі

Олена та Катерина Бондаренко стали першими фіналістками парного турніру у Будапешті.

Щасливий день для українського тенісу продовжується. Спочатку всіх уболівальників порадувала Олена Бондаренко, яка у красивому стилі перемогла ізраїльтянку Піір і вийшла до півфіналу в "одиночці". Тепер та ж Олена разом зі своєю молодшою сестрою Катериною просто познущались над своїми суперницями у півфіналі в парному розряді.

Хоча на такий результат слід було й сподіватись. Суперниці нашим дівчатам випали не найсильніші. Господарка кортів Каталін Мароші попри свій зрілий вік (їй цього року виповниться 30 років) ніколи не перемагала на серйозних турнірах. Її найвищим досягненням на турнірах Великого Шолому у парному розряді був вихід до 3-го кола на Australian Open у далекому 2000-у році. А її напарниця - Щарон Фічман з Канади - тільки робить перші кроки на престижних змаганнях.

Та й, якщо відверто, їм дуже пощастило з минулими суперницями. У чвертьфіналі канадка з угоркою повинні були грати проти одних із фавориток - третіх "сіяних" Л. Шафарової та Г. Воскобоєвої. Однак останні відмовились вийти на корт.

Та цього разу нашим суперницям уже не пощастило. Вони попали під каток сестер, фактично не завдавши нашим дівчатам жодних клопотів. Про що тут говорити, коли Олена з Катею віддали всього два гейми - по одному у кожному сеті. Отже, дуже легка й впевнена перемога Бондаренко - 6:1, 6:1.

Тепер ми всі з нетерпінням очікуємо на фінал. Це буде вже третій фінал для дівчат з Кривого Рога на турнірах WTA. Наразі вони володіють одним трофеєм (2008).

А у вирішальному поєдинку в столиці Угорщини глядачі, можливо, зможуть побачити відразу три українки. До сестер Бондаренко має шанс приєднатись ще одна харків"янка - Марія Коритцева. Це станеться у тому випадку, якщо вона у дуеті з Іоаною Ралукою Олару з Румунії виграє у першого номера посіву Аліси Клейбанової і Моніки Нікулеску.

GDF SVEZ Grand Prix - Budapest. Будапешт (Угорщина). Парний розряд. 1/2 фіналу

Ш. Фічман/К. Мароші (Канада/Угорщина) - О. Бондаренко/К. Бондаренко (Україна) - 0-2 (1:6, 1:6).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Сестри Бондаренко познущалися із суперниць у півфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі