четвер, 09 липня 2009 12:21

Джеррард залишається з "Ліверпулем" до 2013 року

Джеррард залишається з "Ліверпулем" до 2013 року

Капітан англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Стівен Джеррард продовжив свій контракт на чотири роки. Усна домовленість про продовження угоди була досягнута ще у квітні 2009 року, але свій підпис під контрактом Джеррард поставив тільки в липні.

Відповідно до нового контракту, 29-річний півзахисник продовжить виступати за "Ліверпуль" до 2013 року. Гравець отримуватиме 140 тисяч фунтів на тиждень, тобто приблизно 7,3 мільйона фунтів (8,45 мільйона євро) на рік. Раніше Джеррард заробляв 6,24 мільйона фунтів (7,22 мільйона євро) на рік. За чотири роки згідно нового контракту Джеррард отримає близько 30 мільйонів фунтів.

Недавно Джеррард говорив, що наступний контракт може стати останнім в його професійній кар"єрі. Таким чином, закінчити свою кар"єру Джеррард планує в "Ліверпулі".

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 Джеррард провів 31 матч і забив 16 голів. Капітан "Ліверпуля" був визнаний найкращим гравцем англійської прем"єр-ліги. Це звання Джеррард отримав за результатами голосування серед членів Асоціації спортивних журналістів. Також Джеррард був визнаний найкращим гравцем прем"єр-ліги за версією вболівальників.

За матеріалами The Guardian, Лента

Зараз ви читаєте новину «Джеррард залишається з "Ліверпулем" до 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі