середа, 25 березня 2009 13:19

Перемоги "Ліверпуля" надихають Джеррарда на подвиги у збірній Англії

Перемоги "Ліверпуля" надихають Джеррарда на подвиги у збірній Англії

Півзахисник збірної Англії Стівен Джеррард готовий допомогти своїй національній команді в матчі відбірного турніру ЧС-2010 проти України. Англійці почали підготовку до наміченого на перше квітня відбірного поєдинку з українцями. Правда, перед цим підопічні Фабіо Капелло проведуть товариський матч із словаками.

У відмінному настрої прибули на збір футболісти "Ліверпуля". Мерсисайдці отримали три прекрасні перемоги поспіль - над мадридським "Реалом" (4:0), "Манчестер Юнайтед" (4:1) і "Астон Віллою" (5:0).

"Останні тижні видалися абсолютно божевільними. Дійсно, "Ліверпуль" показав себе з найкращого боку. У нашого клубу цього сезону буде ще багато важливих матчів, - заявив капітан червоних Стівен Джеррард . - Ну а поки прийшов час змінити атмосферу і трішки перевести дух. Зараз ми повинні допомогти своїй збірній і відстояти честь Англії".

Нагадаємо, що в 6-ій відбірній групі англійці набрали 12 очок в 4-х матчах. Хорвати і українці, які ділять 2-3 місця, відстають на 5 балів.

За матеріалами sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Перемоги "Ліверпуля" надихають Джеррарда на подвиги у збірній Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі