четвер, 13 грудня 2012 15:22

"Дженоа" хоче повернути Велозу

"Дженоа" хоче повернути Велозу
Велозу не проти повернутися в Геную ФОТО: time-football.com

Італійська "Дженоа" розглядає можливість повернення в Італію півзахисника київського "Динамо" та національної збірної Португалії Мігеля Велозу, який цього літа перебрався в столицю України саме з табору "россоблю".

Як повідомляє Footballtransfer з посиланням на інтернет-портал calcionews24.com, який, у свою чергу, посилається на видання Tuttosport, керівництво генуезького клубу твердо має намір підсилити команду у зимове трансферне вікно.

За даними джерела, спортивний директор "Дженоа" Ріно Фоско вже найближчим часом може зв'язатися з керівниками "Динамо" і провести переговори на предмет можливого переходу португальця в італійський клуб, кольори якого він захищав з 2010 по 2012 роки, зігравши за цей час 53 матчі. Сам футболіст нібито не проти повернутися в Геную.

Нагадаємо, 4 липня 2012 Мігел Велозу перейшов в "Динамо", контракт підписаний терміном на 4 роки. Компенсація за перехід, за неофіційними даними, склала 7 мільйонів евро.18 вересня 2012 Велозу забив перший гол за "Динамо" у грі Ліги Чемпіонів проти ПСЖ на 86 хвилині.

Зараз ви читаєте новину «"Дженоа" хоче повернути Велозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі