середа, 17 жовтня 2012 21:34

"Дякую за все" - футболіст збірної Чорногорії передав привіт "Волині"

"Дякую за все" - футболіст збірної Чорногорії передав привіт "Волині"
"Для нас головне було не пропустити" - Джудович ФОТО: sportbox.ru

Футболіст національної збірної Чорногорії Міодраг Джудович передав привіт "Волині". Захисник раніше виступав за луцьку команду.

"Я дуже радий повернутися в Україну, - каже Gazeta.ua захисник "Спартака" з Нальчика після перемоги над Україною. - З вашою країною мене пов'язують дуже приємні спогади. Хочу скористатися нагодою і передати великий привіт вболівальникам "Волині", всім жителям Луцька, які допомогли мені, тренерському штабу та керівництву клубу. Дякую їм за все, що вони зробили для мене. Віталій Кварцяний? У нас з ним була сварка після його відомого інтерв'ю. Після матчу з донецьким "Металургом" він сказав: "дуже шкода, що НАТО не повбивав всіх сербів." Час лікує рани. Він така людина. Потрібно забувати погане і пам'ятати хороше."

З Марко Девічем, який також розпочинав свою кар'єру в Україні з "Волині", пересікалися?

"Так. Ми разом виступали за "Волинь" близько сім місяців. Потім я розірвав контракт з клубом і поїхав додому лікуватися. Коли вирішив проблеми зі здоров'ям перебрався в Росію. Марко ще півроку пограв за "Волинь", після чого приєднався до "Металіста".

Здивувалися, коли Девіч змінив громадянство і став гравцем збірної України?

"Ні. Я дуже зрадів за Марко. Він заслужив грати за збірну. Девіч — справжній професіонал. У нього важка футбольна кар'єра. Він всього досягнув своєю роботою на полі і ставленням до футболу. Марко — хороший футболіст. Сьогодні ми впоралися з ним колективно."

Збірна України зіграла з двома нападниками. Ви були готові до цього?

"Ми думали, що суперник гратиме з одним форвардом. Тому трохи здивувалися, коли проти нас вийшли два нападника.

Для нас головне було не пропустити, а момент попереду у нас все одно виникне. І він був, навіть не один. Можна згадати пенальті, удар Марко Баши головою, але ваш голкіпер чудово діяв в обох випадках. До речі, після нереалізованого пенальті ми стали грати впевненіше. Ми довели, що з кожним матчем набираємося досвіду і стаємо досвідченішою збірною.

Проте, це тільки початок відбору. Попереду у нас ще багато матчів. Тільки у травні можна буде робити якісь висновки, щодо перших двох позицій у нашій групі."

Яке завдання збірна Чорногорії вирішує у цьому відбірному циклі?

"Перемога над Україною стимулює нас рухатися далі. Ми сподіваємося кваліфікуватися на чемпіонат світу. У відборі на Євро-2012 ми вийшли у плей-офф, де, на жаль, поступилися Чехії."

Нагадаємо, збірна України поступилася Чорногорії на "Олімпійському" з рахунком 0:1. Єдиний гол на 45-й хвилині забив нападник гостей Деян Дам'янович.

Зараз ви читаєте новину «"Дякую за все" - футболіст збірної Чорногорії передав привіт "Волині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі