середа, 17 жовтня 2012 17:12

"Ми приїхали в Київ за одним очком" - Дрінчич

"Ми приїхали в Київ за одним очком" - Дрінчич
"Ми думали, що українці будуть грати з одним форвардом" - Дрінчич ФОТО: zimbio.com

Національна збірна Чорногорії розраховувала на нічию у матчі відбору на ЧС-2014 з Україною. Про це журналістам після матчу розповів гравець "хоробрих соколів" Нікола Дрінчич.

"Ми приїхали в Київ за одним очком, - відверто зізнається футболіст російського "Краснодара". - Але ми надіялися, що можемо виграти. Причин кілька. Українці зіграли на виїзді з Молдовою унічию. Команда могла втомитися, адже перерва між матчами склала три дні. Тому сьогодні на табло саме такий рахунок."

Очікували, що збірна України зіграє з двома нападниками?

"Ми готувалися до цього, але думали, що українці будуть діяти з одним форвардом. Наша підготовка не пройшла даремно. Ми очікували, що одним із форвардів вийде Марко Девіч. Готувалися саме до нього".

Можна сказати, що ця перемога найбільша в історії вашої збірної?

"Не готовий відповісти. У нас маленька країна. Населення Чорногорії складає всього 500 тисяч людей. Хоча я б виділив матч кваліфікації на Євро-2012 з Англією. Вдома ми зіграли з англійцями внічию — 2:2."

Яка атмосфера була у вашій роздягальні після матчу?

"Як завжди. Нічого особливо. Ми дуже раді, що перемогли, але попереду ще дуже багато матчів. Ще нічого не вирішено".

Яке завдання збірна Чорногорії ставить перед собою у цьому відбірному циклі?

"Кваліфікуватись на чемпіонат світу у Бразилії. Думаю, у нас найважча група серед усіх, адже чотири команди змагаються за перші два місця."

Хто головний конкурент вашої команди?

"Зараз важко сказати. Треба дивитися на матчі інших суперників нашої групи. Можливо тоді ситуація трохи проясниться." (Матч Польща — Англія через сильні зливи у Варшаві перенесли на середу, 17 жовтня)

Без Мірко Вучиніча було важко розпочинати матч?

"Деян Дам'янович також хороший нападник, - Нікола киває у бік форварда, який активно спілкується з чорногорськими репортерами. - У нас є, ким замінити Вучиніча."

Раніше ви вже зіграли з Польщею. Можете порівняти польську та українську збірні?

"Думаю, збірна України більше грає з м'ячем. Поляки сильніші фізично. Ми вдома перемагали їх з рахунком 2:1, але вони зрівняли рахунок і звели матч внічию."

Збірна Чорногорії дуже надійно зіграла в захисті.

"Це результати нашої підготовки. Ми провели 10-денний збір перед грою з Україною і детально розбирали гру суперника на теорії."

Засмутилися, коли Йоветич не реалізував пенальті?

"Ні. Ми вели у рахунку 1:0. Так матч і закінчився. Так, що причин для смутку у нас не було".

Зараз ви читаєте новину «"Ми приїхали в Київ за одним очком" - Дрінчич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі