середа, 17 жовтня 2012 15:49

"Ви ж знаєте, що я українець" - Девіч

"Ви ж знаєте, що я українець" - Девіч
"Молдова та Чорногорія показали нам, що ми не настільки сильні, як ми думали" - Девіч ФОТО: football.ua

Гравцям збірної України потрібно опуститися на землю після матчу з Чорногорією. Таку думку після мінімальної поразки від "хоробрих соколів" висловив нападник українців Марко Девіч.

"Можливо, у Молдові нам десь не пощастило. Ми не реалізували свої моменти, - каже натуралізований серб у мікст-зоні "Олімпійського". - Сьогодні нам протистояв сильніший суперник. Можна сказати, що ми відверто погано зіграли."

Згодні з тим, що моментів не було?

"Це ще один показник. Попереду у нас не було зіграності, ми не створювали моментів. Ми більше володіли м'ячем, але користі від цього не було ніякої."

Яка лінія зіграла найслабше?

"Самі розумієте, що від нас попереду очікували більшого. Ми не виправдали цих сподівань. У нас було кілька моментів, але цього виявилося замало, щоб перемогти Чорногорію."

На відміну від матчу проти Молдови, з Чорногорією Україна зіграла з двома нападниками. Не допомогло?

"Як бачите, не допомогло. Хоч у Кишиневі ми діяли з одним нападником, але все одно створювали моменти. Чорногорія сильніший суперник, ніж Молдова. Це зрозуміло. Вважаю, що на сьогоднішній день ми дуже багато втратити у цих двох матчах. Збірна опинилася у важкій ситуації, а попереду нас чекають важкі поєдинки. Всім дуже хочеться потрапити на чемпіонат світу, але після цією поразки ми розуміємо, що це буде важко зробити."

Команда пропустила гол у роздягальню. Які слова Андрій Баль знайшов для команди у перерві матчу?

"Ми зіграли тільки перший тайм і попереду у нас були ще 45 хвилин. Після перерви ми намагалися зрівняти рахунок і вийти вперед. Ми дуже хотіли перемогти. Але нам не вдалося ні те, ні інше. Нам є над чим задуматися."

У вас є друзі у збірній Чорногорії?

"З кількома футболістами я разом виступав, кількох знаю з Белграда... Навіть не знаю, що ще сказати. Після такої поразки відчуття далеко не найкращі".

Особисто для вас матч з Чорногорією був особливим?

"Та ви ж знаєте, що я українець".

Що трапилося у вас із Кучером наприкінці першого тайму?

"Нічого особливого. Просто емоції. Потім Саня підійшов у роздягальні і вибачився. Все добре. Головне, що він не отримав червоної картки, тоді б ми залишилися у меншості. Нам би стало важче грати".

Тренерський штаб попрощався з командою?

"Так. До наступної зустрічі."

Блохін виходив на зв'язок із гравцями?

"Олег Володимирович говорив з тренером, а Баль передав нам його слова. Він побажав нам успіху. Блохін хотів, щоб ми добре виступили."

Андрій П'ятов відбив пенальті. Це додало команді впевненості?

"Я радий за Андрія, але, на жаль, це не дуже вплинуло на нашу гру. Ми хотіли змінити ситуацію на полі, але не змогли. Думаю, нам усім після цього матчу потрібно опуститися на землю. Молдова та Чорногорія показали нам, що ми не настільки сильні, як ми думали. У матчі з Англією ми діяли другим номером і це у нас добре виходило. Ми навіть могли виграти на "Вемблі". Проти молдован та чорногорців ми діяли першим номером і це у нас не вийшло. Тепер потрібно зробити аналіз і знайти якесь рішення. З кожним матчем у нас буде все менше можливостей досягти результату, який забезпечить нам вихід на чемпіонат світу."

Виходить, що чим суперник збірної України сильніший, тим команда краще грає?

"Напевне, так. Нам потрібно налаштовуватись на кожного суперника і постаратися взяти максимальну кількість очок".

Зараз ви читаєте новину «"Ви ж знаєте, що я українець" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі