четвер, 15 вересня 2011 11:58

"Дві українські команди вийдуть з груп Ліги Європи" - Шарій

"Дві українські команди вийдуть з груп Ліги Європи" - Шарій

Колишній гравець "Ворскли" 53-річний Іван Шарій прогнозує нічию полтавській команді у першій грі групового етапу Ліги Європи проти данського "Копенгагена".

"Буде 1:1, або 0:0. Феєричного матчу з багатьма забитими м'ячами, думаю, не буде. Все таки, полтавці уперше грають на такій стадії єврокубків. Перед грою футболісти хвилюватимуться. І це добре, значить відчувають відповідальність за результат. Та мандражу на полі не буде. Все таки команда уже грала в Європі. Та і Кубок України виграла на заповненому стадіоні. Так, що 30 тисяч іноземних вболівальників навряд чи вплинуть на нашу команду", - каже Шарій.

За словами Івана Шарія, на позитивний результат "Ворскла" може розраховувати, якщо вдало зіграє в обороні.

"Міцна оборона і гострі контратаки – фірмовий стиль полтавської команди. Так з "Копенгагеном" і треба грати. І навіть відсутність лідерів команди Закарлюки і Маркоскі не має вплинути на "Ворсклу". Наша команда сильна своїм колективом, а не окремими гравцями", - говорить Іван Григорович.

Крім "Копенгагену" у Лізі Європи "Ворскла" зіграє з німецьким "Ганновером" і бельгійським "Стандартом".

"Усі ці команди можна обігрувати. Формально фаворит "Ганновер", але це усе тільки на словах. Якщо Полтава добре налаштується і підготується до німців, то обіграє їх. "Ворсклі" цілком по силам вийти з цієї групи" - прогнозує Шарій.

Крім "Ворскли", у Лізі Європи "Динамо" зіграє на своєму полі з англійським "Сток Сіті", а харківський "Металіст" на виїзді зустрінеться з австрійською "Аустрією".

"Динамо" обов'язково повинно брати 3 очки з англійцями. Не знаю, яким буде рахунок, але наші переможуть. "Металіст" на виїзді повинен зіграти у свою атакувальну гру і все буде добре. Ми часто недооцінюємо свої команди. Це неправильно. Думаю, два наших колективи вийдуть зі своїх груп", - говорить Іван Шарій.

Зараз ви читаєте новину «"Дві українські команди вийдуть з груп Ліги Європи" - Шарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі