понеділок, 12 вересня 2011 17:06

"Динамо", "Металіст" і "Ворскла" дізналися арбітрів у Лізі Європи

"Динамо", "Металіст" і "Ворскла" дізналися арбітрів у Лізі Європи

У понеділок, 12 вересня, УЄФА назвала імена арбітрів, які обслужать матчі трьох українських клубів - "Динамо", "Металіста" і "Ворскли" - в Лізі Європи. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Так, поєдинок першого туру групового турніру Ліги Європи в квартеті Е між "Динамо" і англійським "Сток Сіті" буде обслуговувати бригада арбітрів з Румунії на чолі з Овідіу Аліном Хецеганом.

Матч, нагадаємо, відбудеться 15 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського" в Києві. Початок о 20.00. Пряма трансляція на телеканалі 1+1.

Матч стартового туру групового турніру Ліги Європи у квартеті G між футболістами австрійської Аустрії і харківського "Металіста" обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з Майклом Діном.

Цей поєдинок відбудеться 15 вересня на стадіоні "Франц Хорр" у Відні.

А от на матчі квартету В між "Ворсклою" і "Копенгагеном", який пройде в данській столиці, будуть працювати арбітри з Болгарії на чолі зі Станіславом Тодоровим.

Початок о 20.00. У прямому ефірі цей поєдинок покаже телеканал 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо", "Металіст" і "Ворскла" дізналися арбітрів у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі