пʼятниця, 04 червня 2010 13:42

Два знаменитих хокеїста поповнили тренерський склад "Будівельника"

Два знаменитих хокеїста поповнили тренерський склад "Будівельника"

Помічниками головного тренера "Будівельника" Йозефа Яндача стануть прославлені особистості вітчизняного хокею.

"Тренерський штаб нашого клубу поповнився. Чеському наставнику будуть допомагати Дмитро Христич та Юрій Шундров", - оголосив Генеральний менеджер клубу Олег Купріянов.

Робота з воротарями довірена легендарному голкіперу "Сокола", збірних СРСР і України Юрію Шундрову. Попередні п'ять років 53-річний фахівець відпрацював в одному з провідних клубів КХЛ - магнітогорському "Металурзі", а також допомагав з підготовкою воротарям збірної України.

Досвід роботи в збірній є й у Дмитра Христича. Він був асистентом головного тренера національної команди при Олександрі Сеуканді. Нападаючим "Будівельника" дуже стане в нагоді багатий досвід Христича, який виступав за збірні Союзу і України, за "Сокіл", "Вашингтон", "Лос-Анджелес", "Бостон", "Торонто" і магнітогорський "Металург".

Форварди київського клубу будуть отримувати уроки та поради від найбільш результативного українського хокеїста в історії НХЛ - 596 очок (259 голів і 337 передач) у 811 матчах за 13 сезонів в лізі, який, до того ж, двічі брав участь у матчах всіх зірок (1997 і 1999).

Budivelnik.org

Зараз ви читаєте новину «Два знаменитих хокеїста поповнили тренерський склад "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі