понеділок, 25 березня 2013 14:16

Дружина Луїса Адріано благословила гравця на українське громадянство

Дружина Луїса Адріано благословила гравця на українське громадянство
Луїс Адріано готовий стати українцем. Фото: shakhtar.com

Бразильський нападаючий "Шахтаря" Луїс Адріано заявив, що готовий змінити бразильський паспорт на український.

"З мого боку немає жодних проблем. Я обговорив це питання зі своєю дружиною, і вона згодна зі мною. Я готовий змінити бразильський паспорт на український. Я вважаю, що було б правильно, якби ініціатива виходила від головного тренера збірної і федерації. Я повинен знати, що потрібен збірній. Це було б добре, тоді я не був би легіонером, і в "Шахтар" може перейти сильний іноземець", - сказав футболіст.

На його думку, рівень збірної України дуже виріс.

"Зараз в ній багато молодих і перспективних гравців. Деякі моменти не виходять, але тут і так сильна збірна. Все залежить від того, як ти звикнеш до тренера і команди. Мені не вистачає вільного спілкування. Боюся помилитися, коли говорю російською", - розповів Адріано в ефірі програми "Великий футбол".

Нагадаємо, ще в кінці минулого року Луїс Адріано заявляв, що готовий стати громадянином України, "якщо його покличуть у збірну".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луїса Адріано благословила гравця на українське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі