середа, 27 травня 2009 09:31

Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи

Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи

Не дивлячись на те, що підопічні Миколу Костова відбігали нульову нічию з "Арсеналом", саме вони у результаті зайняли четвертую позицію.

Давненько в нашому чемпіонаті не було подібної інтриги. Перед грою останнього туру у донецького "Металурга" і "Дніпра" було порівну очків, проте більша кількість перемог знаходилася в активі підопічних Костова. Для того, щоб не гризти нігті, нервово поглядаючи на поточний результат гри "Дніпра" в Луганську, необхідно було в рідних стінах перемагати "Арсенал".

До речі, уболівальники "Дніпра" сподівалися на те, що хлопці Заварова в Донецьку ляжуть кістьми і тим самим допоможуть дніпропетровській команді зачепитися за четверту позицію.

"Металург" з перших хвилин контролював м"яч і володів позиційною перевагою, але до серйозного, тямущого удару, справа ніяк не доходила.

Зрозуміло, в перерві команді Миколи Костова повинні були повідомити про те, що "Дніпро" програє в Луганську, а тому у ва-банк металурги йти не збиралися. Коли ж Антонов відправив у ворота Боровика другий м"яч, хмари навколо останньої путівки в Лігу Європи розсіялися. У Донецьку команди просто відбігали до фінального свистка Можаровського, який подарував радість другій за рангом команді Донецька.

Металург Д - Арсенал - 0:0

Металург Д: Воробйов, Шина, Білозор, Зотов, Маріо Сержіо, Макрідіс (Фабіньо, 74), Фернандеш (Лазич, 46), Дімітров, Шищенко (Ситник, 58), Кінгслі, Танаса

Арсенал: Рева, Єщенко, Матюхін, Євсєєв, Симоненко, Хомін, Шершун, Джакобія (Пивненко, 72), Старгородський, Лисенко (Закарлюка, 90+2), Мазіла (Іващенко, 87)

Попередження: Кінгслі, Макрідіс - Єщенко, Симоненко

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" зачепився за Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі