середа, 27 травня 2009 08:11

"Карпати" відправили ФК "Львів" у першу лігу

"Карпати" відправили ФК "Львів" у першу лігу

У наступному сезоні Львів в прем"єр-лізі буде представлений лише однією командою - "Карпатами".

ФК "Львів" мав відмінний шанс залишитися в прем"єр-лізі, проте все для підопічних Сергія Ковальця склалося як у жахливому сні. Нереалізований пенальті та дитячі помилки оборони не дозволили Городянам здобути хоч би очко, яке при певних обставинах, а саме поразці "Ілічівця" (що власне і відбулося), врятувало б "Львів" від пониження в класі.

На 35-ій хвилині Борис Баранець не реалізував пенальті

Черговий провал задньої лінії ФК "Львова" дозволив капітанові зелено-білих Кобіну увійти до чужого карного майданчика з місця правого інсайду і потужно загнати м"яч під перекладину воріт Марущака - 1:0.

Тут вже гостям необхідно було забивати. І така можливість представилася, коли Ощипко у власній штрафній поклав на газон Панаса. Рефері спрацював чітко - пенальті! До точки підійшов один з лідерів "Львова" - Борис Баранець. І... Романенко потягнув його удар. На тому і пішли відпочивати.

Після перерви ініціативу прибрав до своїх рук "Львів". Гості, видно, отримали хорошої прочуханки в перерві. Але це принесло свої плоди - рахунок зрівнявся. При подачі штрафного з лівого флангу Григорієм Баранцем беки "Карпат" упустили на дальній штанзі Романюка, а той свою можливість використав, точно пробивши по воротах.

Після того, як на табло запалилися дві одиниці, пішла гра на відкритих фронтах. На удари Голодюка і Ощипко гості відповіли моментом Федорчука. А потім трапилося те, що переламало хід гри. Після подачі чергового стандарту боротьбу на другому поверсі виграв Сергій Кузнєцов, який відправив м"яч у ворота, а "Львів" - у Першу лігу. Синьо-золоті так і не зуміли зібратися.

Карпати - ФК Львів 2:1

Голи: Кобін, 28, Кузнєцов, 64 - Романюк, 53

Карпати: Романенко, Ощипко (Пшеничних, 72), Ткачук, Мілошевич, Тубич, Кополовець (Зеньов, 80), Кожанов, Кобін, Голодюк, Кузнєцов, Худоб"як (Гурулі, 30)

ФК Львів: Марущак, Розгон, Ільків, Романюк, Федорчук, Г.Баранець, Б.Баранець (Ліщук, 70), Панас (Зозуля, 60), Жданов, Лупашко (Худзік, 46), Мандзюк

Попереджені: Ткачук, 36, Б.Баранець, 39, Гурулі, 82, Романенко, 88

На 35-ій хвилині Борис Баранець не реалізував пенальті (воротар)

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" відправили ФК "Львів" у першу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі