середа, 21 вересня 2011 13:28

"Донбас" переміг "Беркут" у битві братів

"Донбас" переміг "Беркут" у битві братів

Донецький "Донбас" здобув першу перемогу у сезоні. У київському Палаці спорту столичний "Беркут" у серії буллітів поступився діючому чемпіону України - 3:4 Б (2:0; 1:1; 0:2; 0:0; 0:1).

"Донбас" на лід вивів новий наставник. Сергія Петрова замінив білорус Олег Микульчик. Його помічником став Ігор Андрющенко.

Дебютним поєдинок став і для Павла Борисенка, найкращого бомбардира минулого сезону. Напередодні хокеїст перейшов у "Беркут" з "Донбасу". Павло відзначив свій дебют забитою шайбою у ворота колишнього клубу.

Їй передувала шайба Микити Буценка. Більше голів у першому періоді не було. У другій 20-хвилинці команди обмінялися шайбами. Відзначилися Сергій Бабинець та Павло Дворецький.

У третьому періоді "Донбас" забив ще двічі (голи на рахунку Євгена Пастуха та Романа Благого) і рахунок став нічийним — 3:3. За регламентом ПХЛ команди грали ще п'ять хвилин до першої забитої шайби. Цей час переможця не виявив. А у серії буллітів, завдяки точному кидку Романа Благого, перемогу здобув "Донбас".

"І пішов брат на брата". Матч "Беркута" з "Донбасом" запам'ятався ще "братськими" протистояннями — Павла та Руслана Борисенків, Романа та Олега Благих, Дмитра та Дениса Ісаєнків і Олега (наставник "Донбаса") та Павла Микульчиків (захисник "Беркута").

Додамо, що поєдинок відвідали близько шести тисяч глядачів. Палац Спорту розрахований на 6,800 місць (спортивний варіант). Організація матчу пройшла на дуже високому рівні. Мабуть, ніхто такого не очікував від гри чемпіонату України. Господарям вдалося влаштувати дуже яскраве шоу.

Хокеїстів представляли у стилі НХЛ. Гравці "Беркута" виходили на лід по одному. Паралельно табло показувало їхні фотографії. Пізніше там же демонстрували повтори забитих голів.

Почався матч із гімну України. У перервах глядачам не давали сумувати гурт Without Limits та Dj Light. Для них обладнали невеличку сцену.

В іншому матчі дня "Білий Барс" поступився "Харківським Акулам" у Броварах - 4:5 (2:4; 2:1; 0:0).

Сьогодні "Компаньйон-Нафтогаз" зіграє з вінницькими "Гайдамаками", а "Сокіл" прийме львівських "Левів".

"Беркут" - "Донбас" - 3:4 Б (2:0; 1:1; 0:2; 0:0; 0:1)

Голи: 1:0. Буценко (Бризгалов, Валуй, 3:37), 2:0. П. Борисенко (Бега, 5:13), 2:1. Бабинець (Кугут, 24:06), 3:1. Дворецький (Яковлєв, Сальников, 28:35), 3:2. Пастух (Бондарєв, 43:49), 3:3. Р. Благой (Федосєєв, 48:29), 3:4. Р. Благой (вирішальний булліт).

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" переміг "Беркут" у битві братів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі