субота, 17 вересня 2011 17:11

ХК "Беркут" зіграє з "Донбасом" і "Соколом" у Палаці спорту

ХК "Беркут" зіграє з "Донбасом" і "Соколом" у Палаці спорту

Київський хокейний клуб "Беркут" проведе два своїх домашніх матчі у столичному Палаці спорту. Про це під час прес-конференції розповів голова опікунської ради клубу Сергій Харовський.

"Ми ставимо перед собою максимальні цілі — це боротьба за чемпіонство. Наші амбіції — це створення команди КХЛ. А зараз ми готуємо проект навчально-тренувальної бази з двома льодовими катками та супутньою спортивною інфраструктурою у Конча-Заспі.

Ми хочемо, щоб наша команда показувала змістовний хокей високого рівня. Наше завдання — показувати цей хокей глядачам, затягувати вболівальників на трибуни. Для цього ми намагаємося підписати довгостроковий контракт зі столичним Палацом спорту. 20 вересня "Беркут" зіграє з "Донбасом", а 6 жовтня нас чекає поєдинок із "Соколом". Ці матчі пройдуть саме на льоду Палацу спорту.

Ми хочемо бути відкритою та публічною командою. Ми хочемо, щоб нас любили глядачі. Для цього нам потрібно грати у хороший і якісний хокей. Саме таку гру ми демонстрували під час Кубка Губернатора у Харкові ("Беркут" став переможцем турніру)."

Також до кінця вересня "Беркут" планує запустити свій офіційний сайт.

Нагадаємо, 15 вересня в Україні стартував перший чемпіонат Професіональної хокейної ліги. Участь у змаганнях беруть вісім команд.

У своєму першому матчі сезону "Беркут" переміг "Білий Барс" — 4:0.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Беркут" зіграє з "Донбасом" і "Соколом" у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі