четвер, 29 грудня 2011 08:55

"Донбас" обіграв ярославський "Локомотив" у серії булітів

"Донбас" обіграв ярославський "Локомотив" у серії булітів

"Донбас" у чудовому настрої завершує 2011 рік - дебютний у Вищій хокейній лізі. Перед новорічними канікулами підопічні Олександра Куликова обіграли в Ярославлі "Локомотив" - 4:3.

Багато перед грою говорили, що цей матч стане визначальним для "Донбасу". Особливо у світлі декларованих планів заявитися в недалекому майбутньому в КХЛ. Зрозуміло, "Локомотив" після вересневої трагедії тільки знаходиться на стадії відродження. Але мало хто сумнівається, що команда Петра Воробйова дуже скоро повернеться в хокейну еліту, а місцеві вболівальники, що заповнюють до відмови ярославський 9-тисячник, гаряче підтримують молодь на цьому непростому шляху. І дуже цікаво було подивитися, як на цьому тлі буде виглядати "Донбас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярославський "Локомотив" відмовився від гарантованого місця в плей-офф ВХЛ

Матч вийшов з тих, які можна і переглянути. Напружений, з хвацько закрученою інтригою і високою якістю. У другому періоді, здавалося, що ярославці змусили здригнутися свого суперника. Ледве "Донбас" вийшов вперед, реалізувавши чисельну перевагу п'ять у три, як господарі вирівняли становище. Малевич не влучив по шайбі біля синьої лінії, організувавши супернику вихід ... три в нуль. Кручинін свій шанс не упустив. І тут же Місюль потужно розстріляв ворота Царегородцева - 3:2 на користь "Локомотива".

Хто знає, не виручи голкіпер "Донбасу" свою команду перед самою сиреною на другу перерву, чи зуміли б донеччани потім прийти в себе і переломити гру. Але Цар врятував гостей від голу, а в третій двадцятихвилинці "Донбас" беззастережно домінував на майданчику. Обмежилося все лише голом Піскунова, хоча шанси відзначитися були і у Кочеткова, і у Варламова, і у Васильєва. А як здорово зіграв голкіпер ярославців, відбивши кидок Бєлухіна незадовго до сирени!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Ярославлем розбився літак Як-42 з хокейною командою "Локомотив": 43 жертви

Але ні в основний час, ні в овертаймі суперникам не вдалося виявити найсильнішого. А в серії буллітів позначився клас лідерів "Донбасу" - Сергія Варламова і Дениса Кочеткова, які не залишили шансів своїм візаві. І, навпаки, Царегородцев в протистоянні нервів з гравцями "Локомотива" вийшов переможцем.

Наступний матч "Донбас" проведе 6 січня, зустрівшись у гостях з одним з лідерів чемпіонату ВХЛ - "Торосом".

Чемпіонат ВХЛ

"Локомотив" (Ярославль) - "Донбас" (Донбас) - 3:4 Б (1:1, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1)

Шайби: Ердаков (Ахметов), 02:20 (1:0). Варламов (Кочетков), 06:16 (1:1). Журун (Малевич), 29:35-біл. 5X3 (1:2). Кручинін, 30:25 (2:2). Місюль (Ахметов, Ердаков), 32:55 (3:2). Піскунов (Селезньов, Бєлухін), 51:49 (3:3).

Кочетков - вирішальний буліт

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" обіграв ярославський "Локомотив" у серії булітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі