понеділок, 07 вересня 2009 15:29

Доменек і Анрі публічно покритикували один одного

Доменек і Анрі публічно покритикували один одного

На фоні безперервної хвилі негативу у бік керманича "триколірних" Раймона Доменека від місцевої преси, ситуацію загострив капітан команди Тьєрі Анрі, поставивши під сумнів професійну компетентність фахівця.

Наступного дня після матчу із збірною Румунії (1:1) Доменек розкритикував футболістів, звинувативши їх у відсутності мотивації.

"Сподіваюся, що під час тренування ви покажете більше бажання грати, ніж це було в поєдинку з румунами, - заявив Доменек. - Вчора я не помітив, щоб ви усвідомлювали, що вийшли на один з ключових поєдинків відбірного циклу".

У відповідь на це Т"ьєрі Анрі, капітан і лідер збірної, несподівано виступив з гострою відповіддю.

"Я говорю від імені всієї команди: нам незрозуміло, чого Ви від нас хочете як на полі, так і поза ним. Тренування нудні і бідні тактично, нам неясно, що ми повинні робити під час матчів, як розташовуватися, куди бігти, як взагалі організована наша гра. У збірної немає свого стилю, свого обличчя. Я захищаю кольори Франції вже 12 років, але подібного хаосу ще ніколи не бачив. Так далі тривати не може", - заявив чемпіон світу та Європи.

Зараз ви читаєте новину «Доменек і Анрі публічно покритикували один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі