вівторок, 15 листопада 2011 15:58

"Дніпро" запропонував багато грошей, вистачить не тільки на ціле життя, але навіть і після нього" - Гонсалес

"Дніпро" запропонував багато грошей, вистачить не тільки на ціле життя, але навіть і після нього" - Гонсалес

Захисник "Расинга" Альваро Гонсалес вчора оголосив, що він і клуб поки вирішили відмовитися від трансферу в "Дніпро" вартістю в два мільйони євро. Про це повідомляє El Diario Montanes.

"Дніпро" запропонував багато грошей. Настільки багато, що їх вистачить не тільки на ціле життя, але навіть і після нього. Мене влаштовує те, що я зараз маю, я щасливий в Сантандері.

Я хочу допомогти своїй нинішній команді, до кінця сезону я залишаюся в "Расингу", а там буде видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" націлився на захисника "Расинга"

Сума відступних за мене становить 3,5 мільйона євро, а "Дніпро" пропонує всього два. Думаю, це тільки початок переговорів", - заявив Альваро Гонсалес, додавши, що вирішив утриматися від переходу в "Дніпро" і з тієї причини, що "Україна дуже далеко".

Тим часом, бізнесмен Вінісіус Пратес, який представляє інтереси бразильського форварда Леандро Даміао, рішуче відкинув можливість переходу нападаючого в "Шахтар".

"Даміао не хоче грати в Україні, і президент "Інтернасьоналя" це добре знає. І взагалі, я не знаю, звідки пішли ці чутки. Ні з одним журналістом з України я не розмовляв," - цитує Пратеса FutNet.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" запропонував багато грошей, вистачить не тільки на ціле життя, але навіть і після нього" - Гонсалес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі