субота, 14 січня 2012 12:55

"Дніпро" віддав свого форварда "Кривбасу"

"Дніпро" віддав свого форварда "Кривбасу"

Форвард дніпропетровського "Дніпра" Олексій Антонов, який буквально увірвався минулого літа у стартовий склад команду Хуанде Рамоса, але потім повністю втратив місце в основній обоймі дніпрян, другу частину сезону проведе на правах оренди в криворізькому "Кривбасі".

"Рішення піти грати за Кривий Ріг - спільне. І керівництво "Дніпра" пропонувало мені такий варіант, і сам я, в результаті, прийшов до рішення піти у "Кривбас".

Тому що для мене дуже важливо постійно грати. Мені некомфортно сидіти на лавці, на заміні. Там не отримуєш необхідних емоцій, тих, якими так багата гра. Я ж звик їх отримувати, звик постійно грати і бути на виду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуанде Рамос може повернутися в Іспанію - ЗМІ

Поки, те, що я встиг побачити за ці півтора дні - це те, що в "Кривбасі" дуже хороша атмосфера в колективі, недарма ця команда займає зараз таке високе місце в чемпіонаті.

Дуже добре хлопці ставляться один до одного, з повагою, дружньо. Тому, я думаю, і підібрався такий згуртований колектив", - цитує Антонова UA-Футбол.

Нагадаємо, у складі "Металіста" Антонов став бронзовим призером чемпіонату України сезону 2006/07.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" віддав свого форварда "Кривбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі