пʼятниця, 12 серпня 2011 08:47

"Дніпро" офіційно підписав Калініча

"Дніпро" офіційно підписав Калініча

23-річний хорватський нападник англійського "Блекберна" Нікола Калініч підписав контракт з дніпропетровським "Дніпром". Угода футболіста з командою розрахована на чотири роки. в команді він гратиме під дев'ятим номером. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт "Дніпра".

Сума трансферу не повідомляється, але за інформацією англійських ЗМІ, "Дніпро" заплатив за гравця 6 мільйонів євро. Калініч прибув до Дніпропетровська з Ірландії, де у складі національної збірної Хорватії провів товариський матч.

"Переговори щодо переходу Ніколи йшли важко, я б навіть сказав, виснажливо. "Блекберн" дуже не хотів розлучатися з цим футболістом, але ми по певних моментах зуміли переконати самого гравця, що йому краще продовжити кар'єру в Дніпропетровську, після чого він сам доклав деякі зусилля, щоб перейти до "Дніпра". І зараз ми можемо вже сказати, що цей трансфер нарешті відбувся", - сказав гендиректор команди Андрій Стеценко.

Калініч став вже сьомим за рахунком новачком, придбаним "Дніпром" у літнє трансферне вікно. Раніше контракти з клубом підписали півзахисники Дерек Боатенг ("Хетафе"), Денис Кулаков ("Ворскла") і Денис Олійник ("Металіст"), нападники Роман Зозуля ("Динамо") та Олексій Антонов ("Іллічівець"), а також центральний захисник Ерік Матуку ("Генк"). Правда, останній відразу ж був відданий в оренду до київського "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" офіційно підписав Калініча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі