середа, 07 жовтня 2009 15:02

Директор Євро-2012 розповів про проблеми приймаючих міст

Директор Євро-2012 розповів про проблеми приймаючих міст

Чотири українські міста, які претендують на проведення матчів Євро-2012, відчувають брак готельних номерів і повинні реконструювати місцеві аеропорти. Про це заявив директор проекту Євро-2012 Мартін Каллен сьогодні, 7 жовтня, на прес-конференції в Києві.

Каллен зазначив, що у Львові вже ведеться активне будівництво стадіону, проте є відставання від графіка на 2 місяці. Також, за його словами, на сьогодні готовий проект реконструкції аеропорту.

У Києві, за словами директора проекту Євро-2012, не вистачає готельних номерів, а також є проблема з будівництвом нового терміналу в аеропорту Бориспіль.

Каллен підкреслив, що в Харкові також відчувається брак готелів, але при цьому роботи з реконструкції аеропорту йдуть за планом. Вже в грудні завершиться реконструкція стадіону "Металіст".

Представник УЄФА нагадав, що в Донецьку проект аеропорту знаходиться тільки на етапі дизайну. Він зазначив, що цей проект буде важко реалізувати без підтримки міської влади. Крім того, за словами Каллена, місту необхідні додаткові готельні номери.

В цілому ж директор Євро-2012 залишився задоволений прогресом України в підготовці до проведення чемпіонату: "Поки що все добре. Останні шість місяців у чотирьох містах України йшла інтенсивна робота. Але цей проект настільки масштабний, що все закінчиться тільки в 2012 році".

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Директор Євро-2012 розповів про проблеми приймаючих міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі