четвер, 01 жовтня 2009 16:15

Донецьк здобуде право прийняти півфінал Євро-2012 - Близнюк

Донецьк здобуде право прийняти півфінал Євро-2012 - Близнюк

Голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк заявив, що Донецьк доб"ється права провести чвертьфінал та півфінал чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Ми знайдемо всі можливості, аби провести у Донецьку не лише відбіркові матчі Євро-2012, але й чверть- та півфінальні матчі", – заявив Анатолій Близнюк.

"Головне у підготовці до Євро-2012 – синхронізувати вимоги УЄФА з нашими можливостями. Ми у Донецьку це вже зробили. В жовтні пропонуємо зібратися представникам усіх українських приймаючих міст у Донецьку, щоб поділитися цим досвідом", – сказав Анатолій Близнюк.

Він зазначив, що Євро-2012 в Україні не відбудеться, якщо у Києві не буде прийнято рішення "про стовідсоткове фінансування для всіх програм до Євро-2012, в тому числі, державної".

"Я знаю про проблеми Харкова, Львова, Донецька та Києва у підготовці до Євро-2012 не тільки тому, що мені цікаво, адже ми збираємось, спілкуємось на цю тему. Найбільша проблема у нас – п"ятизіркові готелі – нам бракує 1,5 тис. місць у п"ятизіркових готелях", – зазначив голова Донецької облради.

ТСН
Зараз ви читаєте новину «Донецьк здобуде право прийняти півфінал Євро-2012 - Близнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі