середа, 30 вересня 2009 11:54

Червоненко підтвердив, що Київ дурив УЄФА з приводу Євро-2012

Червоненко підтвердив, що Київ дурив УЄФА з приводу Євро-2012

Заступник голови Київської адміністрації Євген Червоненко, який раніше курував підготовку до Євро-2012 у столиці, підтвердив, що реальна ситуація з підготовкою до чемпіонату може істотно відрізнятися від тієї, що є в офіційних звітах місцевої влади.

"Сам Мішель Платіні (президент УЄФА), як я пам"ятаю, здивувався, звідкіля в Києві "намалювалося" стільки готелів", - сказав Червоненко.

Він також додав, що за власною ініціативою відійшов від вирішення питань, пов"язаних з підготовкою інфраструктурних об"єктів Києва до Євро-2012.

"Я не хочу бруднити в цьому руки і більше цю тему не коментую", - сказав заступник мера Києва.

Як відомо, раніше керівник Головного контрольно-ревізійного керування Микола Сивульский заявив, що перевірка, проведена його відомством, відзначила незадовільний рівень підготовки Києва до фінальної частини Євро-2012.

За його словами, до офіційних звітів для УЄФА щодо підготовки до Євро-2012 у Києві включаються готелі, будівництво яких навіть ще не почалося, та розв"язки, за які ще ніхто не брався.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Червоненко підтвердив, що Київ дурив УЄФА з приводу Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі