пʼятниця, 09 вересня 2016 23:39

"Динамо" забуло поразку від "Ворскли": 5 думок після матчу в Харкові

"Динамо" забуло поразку від "Ворскли": 5 думок після матчу в Харкові
Фото: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" зіграли внічию 1:1 в черговому турі чемпіонату України. Виокремлюємо найцікавіші моменти гри.

1. У перші 25-30 хвилин "Динамо" грало неочікувано добре й мало не менше, якщо не більше моментів, аніж їх мав "Шахтар". Кияни зуміли налагодити швидкий пас, легко виходили із-під пресингу й невимушено атакували. Команда явно додала після ганебної гри проти "Ворскли".

2. Ми вже забули часи, коли "Динамо" грало проти "Шахтаря" із позиції сили. Мабуть, востаннє це було в часи Лобановського. В останнє десятиліття маємо звичну картину: кияни захищаються, донеччани атакують. Навряд чи є підстави вважати, що ситуація зміниться найближчим часом.

3. "Шахтар" грав рівно впродовж усього матчу. Столичні футболісти гарно виглядали у стартовий відрізок, а потім стали грати на утримання рахунку. За увесь другий там динамівці не створили жодного гольового моменту. Напередодні матчу проти "Наполі" турбує фізична форма більшості гравців "Динамо".

4. Донеччанам бракувало Тайсона. Без його здатності розганяти швидкі контратаки, гірники мали небагато шансів вирвати перемогу. А після того, як Дентіньо зрівняв рахунок, гра узагалі вирівнялася. Загалом чудовий гру видав Фред, якого цілком можна вважати гравцем матчу. Хачеріді не дав дихати Феррейрі, а Срна виглядав на полі дуже непереконливо. Не дивно, що саме Бутко, який замінив капітана, став автором гольового пасу.

5. Реброву треба думати, кого випускати на правий фланг оборони в грі проти "Наполі". Даніло Сільва зіграв на своєму рівні, а Морозюк припустився численних помилок. Він не допомагав у атаці, й кілька разів утрачав позицію. Саме з-під Морозюка гірники зрівняли рахунок. Киян кілька разів виручив воротар Шовковський. А на 84-й хвилині арбітр не призначив двохсотвідсотковий пенальті у ворота "Динамо": Віда зіграв рукою після подачі кутового, а Федорчук одночасно тримав за футболку Феррейру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видовищного футболу не буде – 21:00, "Шахтар" - "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забуло поразку від "Ворскли": 5 думок після матчу в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі