субота, 08 грудня 2012 11:38

"Динамо" сильно розраховує на Алієва" - Суркіс і Блохін зустрілися з гравцем

"Динамо" сильно розраховує на Алієва" - Суркіс і Блохін зустрілися з гравцем
"Президент завжди в мене вірив і вірить" - Алієв ФОТО: football.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з півзахисником команди Олександром Алієвим, який повертається в розташування клубу після піврічної оренди в дніпропетровському "Дніпрі".

"Була прекрасна зустріч Алієва зі мною й Олегом Володимировичем Блохіним. Ми вирішили, щоб він повернувся до нас. Термін його оренди закінчується і Алієв повертається.

"Дніпром" має бути задоволений головний тренер і сама команда. Допоміг їм Алієв чи ні - це нехай вони зроблять висновки. А нам найголовніше, щоб він нам допоміг. Я знаю, що в будь-якому випадку, навіть якщо б вони захотіли його залишити, він би все одно повернувся. Це я знаю точно.

Конфлікт між Алієвим і Сьоміним змусив нас відправити Алієва до Дніпропетровська. Все! Більше не було ніяких питань.

Думаю, ці півроку для нього теж дарма не минули. Він дещо переосмислив у житті. У нього величезний потенціал, і він допоможе нам у досягненні наших завдань. "Динамо" сильно розраховує на Алієва, і сподівається, що він повернеться таким футболістом, яким він був у кращі свої роки", - сказав Суркіс в коментарі телеканалу "Футбол".

"У мене прекрасно пройшла зустріч. Президент завжди в мене вірив і вірить. Команда вийде з відпустки, і ви все дізнаєтесь і побачите", - розповів Алієв про цю зустріч у коментарі телеканалу "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" сильно розраховує на Алієва" - Суркіс і Блохін зустрілися з гравцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі