пʼятниця, 07 грудня 2012 12:28

"Я подякував Хуанде Рамосу за спільну роботу" - Алієв повертається в "Динамо"

"Я подякував Хуанде Рамосу за спільну роботу" - Алієв повертається в "Динамо"
В Алієва закінчилась оренда у "Дніпрі" ФОТО: fcdnipro.ua

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв, які останні півроку на правах оренди грав у "Дніпрі", повертається в столичний клуб. Про це заявив сам футболіст після вчорашнього матчу Ліги Європи з АІКом.

"Перш за все, я можу сказати, що у "Дніпрі" не залишаюся. Повертаюся назад до Києва, тому що закінчилася моя оренда. Завтра, думаю, у мене буде розмова з Ігорем Михайловичем Суркісом, де ми обговоримо моє майбутнє", - сказав Алієв, слова якого наводить офіційний сайт "Дніпра".

Футболіст також зазначив, що радий поверненню в Київ, але в той же час підкреслив, що радий був попрацювати з іноземним тренером.

"Засмучений? Ні в якому разі. Я в "Динамо" був майже десять років, домагався з ним чемпіонства, боровся за перемогу в кожному матчі. "Динамо" - мій рідний клуб, туди я і повертаюся. Але разом з тим і ці півроку в "Дніпрі" були дуже хороші. Я подякував Хуанде Рамосу за спільну роботу. Я вперше працював з іноземним тренером, а тому отримав хороший досвід", - сказав він.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко також підтвердив повернення Алієва в "Динамо" зазначивши, що футболіст не влаштовує головного тренера Хуанде Рамоса.

Зараз ви читаєте новину «"Я подякував Хуанде Рамосу за спільну роботу" - Алієв повертається в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі