четвер, 24 травня 2012 18:52

"Динамо" претендує на двох гравців "Тоттенхема"

"Динамо" претендує на двох гравців "Тоттенхема"
Ніко Кранчар потрапив в попередню заявку Хорватії на Євро-2012 ФОТО: sport.segodnya.ua

Київське "Динамо" найближчим часом може оформити трансфер двох хорватських футболістів, які виступають в лондонському "Тоттенхемі" - Ніко Кранчара і Ведрана Чорлуки, пише "Сегодня".

За інформацією британських ЗМІ, керівництва клубів вже почали офіційні переговори, тому ці гравці можуть підписати контракти з "біло-блакитними" ще до старту Євро-2012. У випадку вдалої оборудки кияни перерахують на рахунок "шпор" 10 мільйонів фунтів. Також повідомляється, що боси "Тоттенхема" вирішили, у що б то не стало, продати Чорлуку і Кранчара "Динамо", щоб запропонувати нові контракти на поліпшених умовах своїм лідерам - Гарету Бейлу і Луці Модрічу.

Нагадаємо, що Ніко Кранчар міг опинитися в Києві ще минулого літа, але "Тоттенхем" запросив за свого футболіста суму, яка для "біло-блакитних" виявилася непідйомною.

29-річний Кранчар грає на позиції захисника. У "Тоттенхемі" з 2009 року, 49 матчів і 9 голів у Прем'єр-лізі. За збірну Хорватії відіграв 69 матчів, забив 15 голів. Потрапив у попередню заявку збірної Хорватії на Євро-2012.

26-річний захисник Чорлука, в останньому сезоні відіграв в оренді за "Байєр" 7 матчів, а в "Тоттенхемі" з 2008 року - 81 матч, 1 гол. За збірну Хорватії зіграв 53 матчі, 2 голи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" претендує на двох гравців "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі