неділя, 15 березня 2020 19:38

"Динамо" не здатне обіграти "Десну" вдома

"Динамо" не здатне обіграти "Десну" вдома
Команда Олексія Михайличенка втратила друге місце в УПЛ.". Фото: ФК "Динамо"

У 23-му турі УПЛ "Динамо" в Києві не змогло перемогти "Десну" -1:1

Що потрібно знати про матч?

Обидві команди виглядали фізично втомленими. "Динамо" та "Десна" y cереду та четвер провели чвертьфінальні матчу Кубку України. Фізично командам не вистачало сил. Спалахи активності відбувалися на короткий час, а потім темп гри знову падав.

"Динамо" бракувало Сидорчука. Капітан динамівців дискваліфікований через перебір жовтих карток. Мухаммеду Кадірі явно не вистачало уміння просувати м'яч вперед, гострих передач та вміння пресингувати суперника.

Бракувало дискваліфікованого Сидорчука

Команда Михайличенка мала проблеми з кількісною обороною суперника. Динамівці більше контролювали м'яч, але до небезпеки біля воріт Євгена Паста справа доходила вкрай рідко. Бракувало креативних, нестандартних ходів біля воріт суперника.

Караваєв став героєм та антигероєм матчу. Ексгравець "Зорі" вийшов у перерві, замінивши Томаша Кендзьору. Спочатку Караваєв віддав гольовий асист на Назарія Русина, а потім вивів Олександр Філіпова на власні ворота.

Нічия - справедливий результат. Жодна із команд не награла на перемогу. Команди вдруге в УПЛ зіграли в Києві: восени кияни програли – 1:2. Щоправда, у грудневому Чернігові перемогли – 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" дотиснула "Шахтар" в останні хвилини


Після 23-туру УПЛ лідером турнірної таблиці залишається "Шахтар" із 59 очками. "Динамо" та "Зоря" мають по 46 очок, "Десна" – 43. Наступного тижня, найімовірніше, чемпіонат буде призупинено через карантин.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не здатне обіграти "Десну" вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі