неділя, 15 березня 2020 16:19

"Зоря" дотиснула "Шахтар" в останні хвилини

"Зоря" дотиснула "Шахтар" в останні хвилини
Богдан Михайличенко (праворуч) став автором переможного м'яча

Луганська "Зоря" обіграла донецький "Шахтар" у 23 турі чемпіонату України – 1:0. Єдиний гол забив на 84 хвилині Богдан Михайличенко.

Підопічні Віктора Скрипника провели ще один якісний матч. У першому таймі вони намагалися відповідати атакою на атаку, а в другому взагалі заволоділи ініціативою. В останні хвилини "Шахтар" змушений був думати про захист воріт, а не про перемогу.

Розмови про не найсильніший склад гірників – від лукавого. У другому таймі на полі вийшли всі найсильніші окрім голкіпера П'ятова. Однак гра перемістилася до воріт Трубіна. "Шахтар" виявився неготовим до пресингу "Зорі".

"Шахтар" виявився неготовим до пресингу "Зорі"

"Зоря" вкотре довела, що вона не є командою одного гравця. Коли з поля через травму пішов Богдан Леднєв, це анітрохи не змінило характеру матчу. Чудову гру видав Владлен Юрченко. Не факт, що колишній вихованець "Шахтаря" був би зайвий у своїй команді.

З огляду на якість гри "Зоря" залишається головним претендентом на срібні медалі. В жодному із трьох матчів із "Шахтарем" луганчани не грали на відбій і завжди шукали своє щастя в атаці.

Вже зараз Віктор Скрипник є одним із найкращих українських тренерів. Буде шкода якщо він не зуміє виграти медалі в цьому році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу хоче, щоб турецький клуб придбав гравця "Шахтаря"

Долю української Прем'єр-ліги буде вирішено 19 березня на засіданні виконкому Асоціації футболу України

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" дотиснула "Шахтар" в останні хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі