понеділок, 16 березня 2009 10:15

Динамівці розповіли, що їх "розбудило" в матчі з "Металургом" З

Динамівці розповіли, що їх "розбудило" в матчі з "Металургом" З

Після вольової перемоги над запорізьким "Металургом" динамівці виходили з роздягальні в доброму гуморі. Футболісти не тільки охоче роздавали автографи і фотографувалися з уболівальниками, але й відповідали на питання журналістів.

Артем КРАВЕЦЬ, нападник "Динамо"

- Сьогодні нам довелося нелегко, оскільки грали на третій день після напруженого поєдинку з "Металістом". У першому таймі ми так і не "прокинулися", а на другу половину матчу налаштувалися краще, продемонстрували хорошу гру і досягли потрібного результату.

- Чи став швидко пропущений гол громом серед ясного неба?

- Так. Ближче до другого тайму він нас "розбудив".

- Команда відчула впевненість, коли рахунок став рівним?

- Чесно, кажучи, коли ми вийшли на поле в другому таймі і почали багато атакувати, особисто в мене була впевненість, що здобудемо перемогу.

- Створилося враження, що "Металург" опустив руки після першого пропущеного м"яча.

- Так, справді. А коли ми забили другий м"яч, гадаю, вони змирилися з поразкою.

- Що тренер говорив у перерві?

- Просив активізуватися, більше рухатися, більше працювати на атаку, сміливіше грати вперед.

- Як розцінюєш шанси "Динамо" на вихід до наступного етапу Кубка УЄФА?

- Я сподіваюся, ми зможемо пройти "Металіст". Все ж таки якусь перевагу в першому матчі вже здобули. Але на нас чекає ще друга гра, в якій, упевнений, буде дуже складно.

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник "Динамо":

- Перед моїм виходом на поле тренер дав установку трохи притримувати м"яча, чого нам не вистачало в першому таймі. Вся команда була в шоці після пропущеного на 3-й хвилині м"яча, важко було знову зібратися.

Але після перерви ми почали грати в свою гру, в нас все склалося. Коли забили перший м"яч, стало легше, оскільки попереду було багато часу. Ми знали, що зможемо забити ще й досягти перемоги.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Динамівці розповіли, що їх "розбудило" в матчі з "Металургом" З». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі