субота, 16 березня 2013 16:48

Денисов звинуватив "Динамо" в шантажі Федерації футболу України

Денисов звинуватив "Динамо" в шантажі Федерації футболу України
"Ми теж готові піти назустріч Олегу Блохіну" - Денисов ФОТО: sport-xl.net

Директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов дав коментар щодо ситуації, пов'язаної з ініціативою київського "Динамо" перенести зустріч 22-го туру прем'єр-ліги з "Чорноморцем", і повідомив про труднощі, які виникли у зв'язку із зміною в календарі ігор.

"Для мене зараз це виглядає досить дивно, але якщо говорити про ситуацію в цілому, потрібно сказати головне. В даному випадку це тільки емоції, тому що регламент не порушений. Згідно з регламентом, у команди повинно бути два дні. У київського клубу їх чотири - тільки на четвертий день вони відіграють свою календарну гру. Відповідно, регламент тут не порушений, все в рамках закону. В такому випадку з чим ми маємо справу? Тут можна тільки здогадуватися. Емоції головного тренера "Динамо", його невпевненість, страх одеського "Чорноморця ", який, у свою чергу, навіть готовий своєму більш іменитому супернику надати комфортні умови. Тож, на мій погляд, тут все в рамках закону. Швидше, присутні емоції.

Ми бачимо, що вся Україна бере участь у вирішенні проблеми, яку затіяв Олег Блохін. Так, дійсно, прем'єр-ліга вислала всім графік, цей календар туру все затвердили, клуби в тому числі. Минуло кілька днів, і почали відмотувати ситуацію назад - мовляв, давайте міняти. Що, власне, міняти? Давайте ми будемо грати в неділю. Але для того, щоб матч відбувся в неділю, крім згоди "Чорноморця", який готовий зіграти в цей день о 16:00, потрібно посувати інші клуби. Тому тут зараз виходить така ситуація, що через цей матч у тому числі потрібно змінювати календар матчів інших команд.

Ми відправили лист до прем'єр-ліги з моїм підписом, в якому ми говоримо про те, що не заперечуємо. Ми теж готові піти назустріч Олегу Блохіну, щоб потім крайнім не був ще і канал "Футбол". Так чи інакше, ми вже втягнуті у цю історію. Ми готові перенести цей матч на неділю на 16:00.

Але в даному випадку нам потрібно переносити матчі "Металург" (Донецьк) - "Металург" (Запоріжжя) і "Говерла" - "Іллічівець". Це пов'язано з логістикою пересування техніки по Україні. Нам потрібно ці два матчі переносити на суботу. Чи можна це буде зробити, чи погодяться на це клуби? Тут вже самі клуби - донецький "Металург" і "Говерла" - повинні вирішувати, чи підуть вони на це, щоб догодити Олегу Блохіну. Ми бачимо, що стараються всі. Хоча регламент не порушений, прем'єр-ліга і ФФУ сприяли вирішенню питання.

На федерацію навіть тиснули, був шантаж з боку "Динамо". Я знаю, що питання стояло: не перенесете матч - не дамо вам поля для тренувань збірної України на базі "Динамо". Всі вже в цю історію замішані, тому ми в свою чергу теж готові брати участь, готові допомагати, щоб ця історія закінчилася", - наводить позицію Денисова прес-служба телеканалу "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «Денисов звинуватив "Динамо" в шантажі Федерації футболу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі