субота, 05 січня 2013 09:58

Цуренко не змогла пробитися у фінал турніру в Брісбені

Цуренко не змогла пробитися у фінал турніру в Брісбені
Леся Цуренко поступилася у півфіналі Павлюченковій ФОТО: AFP

4 січня у Брісбені (Австралія) на турнірі WTA Brisbane International з призовим фондом $ 1.000.000 відбувся півфінальний матч.

23-річна українська тенісистка Леся Цуренко, яка посідає у світовому рейтингу 116-е місце, не змогла пробитися у фінал, поступившись у трьох сетах 36-й ракетці світу, 21-річній росіянці Анастасії Павлюченковій з рахунком 6:4, 1:6, 2:6.

Нагадаємо, що Леся в основній сітці турніру зайняла місце росіянки Марії Шарапової, яка знялася з турніру через травму плеча.

Поєдинок тривав 1 годину 58 хвилин. Леся виграла перший сет, але потім в середині другого росіянка перехопила ініціативу і не залишила шансів українці. За гру Цуренко зробила 4 брейки і 7 разів упустила свою подачу. На рахунку українки 17 активно виграних очок при 33-х невимушених і трьох подвійних помилках. Павлюченкова за рахунок активних дій виграла 32 очки, допустивши 37 невимушених помилок, а також один раз подала навиліт і 4 рази помилилася на подачі. Тепер в особистому протистоянні тенісисток рахунок став 2:0 на користь росіянки.

Цуренко залишає турнір, заробивши 200 очок в залік рейтингу WTA і $ 46,500 призових.

А Павлюченкову у фіналі чекає третій номер світового рейтингу американка Серена Вільямс, яка вийшла у фінал завдяки відмові першої ракетки світу білоруски Вікторії Азаренко.

Теніс. WTA. Brisbane International. Брісбен (Австралія). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 1.000.000. 30 учасниць.

? фіналу

Анастасія Павлюченкова (Росія) - Леся Цуренко (Україна, LL) - 4:6, 6:1, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Цуренко не змогла пробитися у фінал турніру в Брісбені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі