пʼятниця, 15 лютого 2013 09:54

"Чому не забили більше? Весна, день закоханих ..." - Блохін

"Чому не забили більше? Весна, день закоханих ..." - Блохін
Блохін задоволений грою "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер футбольного клубу "Динамо" (Київ) Олег Блохін вважає, що команда добре підготувалася до матчу проти "Бордо" (1:1) і зіграла на своєму рівні.

"Вважаю, що наша команда добре підготувалася за період зборів. Після гри подивимося відео. Вирішимо, над чим потрібно попрацювати, що поправити. А чому не забили більше? Весна, день закоханих ... Ніжки у гравців ще "важкі". Тому й не забили", - заявив Блохін у четвер у ході прес-конференції, повідомляє прес-служба "Динамо".

"14 лютого ми протистояли команді, яка знаходиться в тонусі і постійно грає в чемпіонаті Франції. Ви самі бачили, скільки ми створили моментів біля воріт "Бордо" - колектива, який дуже організовано грає в обороні", - сказав він.

Головний тренер "Динамо" зазначив, що за короткий термін вони ще не встигли налагодити командну гру. "Неможливо створити за цей час команду, яку всі хочуть бачити. Загалом, ми зіграли на своєму рівні", - підсумував Блохін.

Як повідомлялося, київське "Динамо" зіграло внічию 1:1 з французьким "Бордо" в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи-2012/2013.

Зараз ви читаєте новину «"Чому не забили більше? Весна, день закоханих ..." - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі